Full oversikt over ladingen

Med Laddel får du full kontroll på ladingen din. I appen kan du slå av og på ladingen, reservere og sjekke statusen. I kartet får du en oversikt over alle registrerte ladebokser. Her kan du se pris, tilgjengelighet og lokasjon på alle sammen. Du trenger heller ikke møte verten, Laddel gjør det mulig å koble seg helautomatisk opp til den laderen du ønsker.

Endelig er alt samlet i én app.

Parkering

Er du kun ute etter en parkeringsplass? Her har Laddel løsningen for deg. I tillegg til ladebokser vil du også kunne benytte deg av  private parkeringsplasser som andre leier ut.

Alle som vil kan leie ut sin lader

Med Laddel kan du fritt gjøre din ladeboks tilgjengelig for andre. Det er ingen ekstra kostnader for deg som allerede har lader. Vi tar kun en liten kommisjon på 10% per lading. 
I dag kan du koble deg opp om du har Easee eller Zaptec merke. Du trenger heller ikke være hjemme når gjesten kommer, alt skjer automatisk.
Du setter selv når du ønsker andre skal kunne benytte seg av den. Og du bestemmer prisen du ønsker å ta per kWh. 

Passiv inntekt

Enten ladeboksen din står ledig hele dagen eller kun et par timer mens du er på jobb vil det uansett være verdt det for lommeboka di. Du vil også være med på å bidra til det grønne skrifte ved å gjøre det lettere å velge elbil fremfor fossilt, noe som er en belønning i seg selv!