Hvordan kan du bli med å gjøre elbillading enkelt for alle?

Har du en ladeboks hjemme hos deg? LADDEL har en visjon om å gjøre elbillading lett tilgjengelig for alle – men da trenger vi at nettopp du er med på laget!

Gjennom vår plattform vil du som har en ladeboks kunne legge denne ut for utleie til de som har et behov for å lade. Prosessen for å starte en lading vil være helautomatisert og krever ingenting av deg som vert. Det eneste du må gjøre som en LADDEL-vert er å registrere ladeboksen din og når du ønsker at den skal være tilgjengelig for utleie. Tilgjengeligheten er helt opp til deg, og du kan forandre på den når som helst.

Hvorfor skal noen ha behov for å lade på din lader? En grunn er at det finnes mange nabolag rundt om i Norge i dag som ikke har stor nok kapasitet i strømnettet til å håndtere kraftige elbilladere til alle hus. Agder Energi har allerede opprettet ventelister på hvem som får lov til å installere ladebokser med høy effekt i nabolag med allerede strupet kapasitet. Elbilbestanden vil fortsette å utvikle seg i et enormt tempo, dermed vil behovet for flere lademuligheter være stort.

 Som LADDEL-vert vil dette være en super mulighet til å kunne dekke sitt eget forbruk av strøm for din elbil. Eller kanskje du bare ønsker å spare inntekten, det er helt opp til deg. 

Det er slik du kan være med på å gjøre elbillading lett tilgjengelig for alle.