Dette er laddel

Vår visjon

Vi i Laddel har en enkel visjon:

En helelektrisk morgendag.

Laddel leverer en komplett ladeløsning for hoteller, destinasjoner, bedrifter, næringsbygg, offentlige parkeringsplasser og sameier/borettslag. Vårt brukervennlig system gjør elbillading enkelt og tilgjengelig. 

Om oss

Laddel er et raskt voksende grønt teknologiselskap. Vi er en del av industrikonsernet Acron Group som lever teknikk og teknologi for det grønne skiftet. Laddel ble stiftet tidlig 2021 etter flere måneders forarbeid og har i dag kontorer i Kristiansand, Stavanger og Trondheim. 

Laddel skal bli en ledende og foretrukket leverandør av ladeløsninger i Norden. Vi bygger en langsiktig industriell plattform rundt selskapet og har allerede inne tyngre industrielle eiere og software selskap på eiersiden. I dag drifter Laddel ladeanlegg rundt om i hele Norge. 

Vi streber alltid etter å levere de beste løsningene vi klarer til våre kunder. Dette skal vi oppnå gjennom hardt arbeid, nytenkende medarbeidere og ved å arbeide etter våre verdier: lidenskap, innovasjon, respekt, kunnskap og tillitt. 

 

Samarbeidspartnere

Vi i Laddel har sikret oss samarbeid med flere bedrifter som har samme syn på både det grønne skiftet, innovasjon og elektrifiseringen av Norge. Vi er stolt over å ha et samarbeid med disse bedriftene, og ønsker å fortsette å tilføre hverandre gjensidig verdi gjennom partnerskapet.

Vi er alltid på utkikk etter å utvide vår horisont, og er dermed meget interessert i å høre fra ditt selskap om dere tror vi kan hjelpe hverandre.