Hvem er vi?

Vår visjon

Vi i Laddel har en enkel visjon:

Ladeløsninger, lett tilgjengelig for alle

For å oppnå dette, må vi sørge for å ha de beste menneskene med på laget vårt til enhver tid. Du kan lese mer om vårt syn på bærekraft og samenhengen med vår visjon her.

Om oss

LADDEL er et teknologiselskap med fokus på delbar ladeteknologi. Vi ble stiftet i mars 2021, etter flere måneders forarbeid. Vi har et sterkt fokus på å bidra til det grønne skiftet og digitalisering av lading.

LADDEL vil være en landsdekkende leverandør med sine løsninger. Vi bygger en langsiktige industriell plattform rundt selskapet og har allerede inne tyngre industrielle eiere, fond og Software selskap på eiersiden.

LADDEL startet som en litt kjedelig skoleoppgave, men våre grunnleggere innså fort at dette var en mulighet til å gjøre det om til noe som absolutt ikke var kjedelig. De så muligheten til å kunne hjelpe til og forbedre ladeinfrastrukturen som er i Norge.

Vi streber alltid etter å levere det beste produktet vi klarer til våre kunder. Og det oppnår vi gjennom hardt arbeid, nytenkende medarbeidere og ved å arbeide etter våre verdier: respekt, kunnskap, åpenhet, innovasjon og pålitelighet.

 

Samarbeidspartnere

Vi i LADDEL har sikret oss samarbeid med flere bedrifter som har samme syn på både det grønne skiftet, innovasjon og nyskaping. Vi er stolt over å ha et samarbeid med disse bedriftene, og ønsker å fortsette å tilføre hverandre verdi.

Vi er alltid på utkikk etter å utvide vår horisont, og er dermed meget interessert i å høre fra ditt selskap om dere tror vi kan hjelpe hverandre.