Dette er Laddel

Vår visjon

Vi i Laddel har en enkel visjon:

En helelektrisk morgendag.

Laddel leverer en komplett ladeløsning for hoteller, destinasjoner, bedrifter, næringsbygg, offentlige parkeringsplasser og sameier/borettslag. Vårt brukervennlig system gjør elbillading enkelt og tilgjengelig. 

Systemet vårt er hardware-agnostisk og er integrert mot flere av de kjente lademerkerkene på markedet. 

Om oss

Laddel er et raskt voksende grønt teknologiselskap. Vi er en del av industrikonsernet Acron Group som er en tjenesteleverandør innen teknikk og teknologi for det grønne skiftet. Laddel ble etablert tidlig 2021 etter flere måneders forarbeid og har i dag kontorer i Kristiansand, Stavanger og Trondheim. 

Laddel leverer smarte og brukervennlige ladeløsninger med fokus på kundeopplevelsen.  

Vi bygger en langsiktig industriell plattform rundt selskapet og har allerede inne tyngre industrielle eiere som også inkludere software selskap. I dag drifter Laddel ladeanlegg rundt om i hele Norge, med en stadig eskalerende vekst. 

Vi streber alltid etter å levere de beste løsningene vi klarer til våre kunder. Dette skal vi oppnå gjennom hardt arbeid, nytenkende medarbeidere og ved å arbeide etter våre verdier: lidenskap, innovasjon, respekt, kunnskap og tillitt. 

Samarbeidspartnere

Vi i Laddel har sikret oss samarbeid med flere bedrifter som har samme syn på både det grønne skiftet, innovasjon og elektrifiseringen av Norge. Vi er stolt over å ha et samarbeid med disse bedriftene, og ønsker å fortsette å tilføre hverandre gjensidig verdi gjennom partnerskapet.

Vi er alltid på utkikk etter å utvide vår horisont, og er dermed meget interessert i å høre fra ditt selskap om dere tror vi kan hjelpe hverandre.

Utover disse har vi dyktige elektropartnere over hele Norge. Les mer om disse på: https://www.laddel.no/ambassadorer/