elbillading

For borettslag, sameier og hytteområder

Med laddel får du

Spotpris

Du kan velge mellom spot- og fastpris som ladepris. Spotprisen følger strømprisen time for time fra Nord Pool. Det legges også til nettleie i ladeprisen. Dette sørger for en rettferdig pris for beboeren.

 

Betaling

Brukeren starter ladingen rett i appen. Når ladeøkten er fullført trekkes betalingen direkte fra bankkortet som er registrert i appen. Akkurat som på en offentlig lader som de er vand til. 

Frihet

Det er ingen binding når du velger Laddel som leverandør. Du har alltid muligheten til å bytte vekk om du ikke er tilfreds. Vi hjelper gjerne til i prosessen med å koble opp til en eventuelt ny leverandør. 

Fordeler

  • Vi trenger ikke overta eierskap til strømmåleren din
  • Systemet kan kobles opp på eksisterende og nye ladeanlegg
  • Ingen kostnad for sameiet/borettslaget/hyttefeltet 
  • Ingen behov for at styret skal etterfakturere beboere
  • Full drift, administrasjon, support (døgnbemannet) og betalingsløsning 
  • Ladespørsmål kommer direkte til oss, fremfor styret 
  • F.o.m 1. september (ny strømstøtte modell): Har dere strømstøtte vil denne automatisk være kalkulert inn i ladeprisen brukeren betaler
  • Spotprisen er den eksakte prisen for strøm time for time, det er ingen behov for gjennomsnittsavregninger eller estimater

Fakturaflyten

1. Lading

Ladeøkten blir trukket fra brukerens registrerte bankkort. Elbilisten har full kontroll på forbruk og kostnader i appen. 

2. Betaling

Laddel henter inn betalingen fra hver økt. Ladeprisen er opp til dere og består av spot-/fastpris, nettleie og et valgfritt påslag. 

3. Utbetaling

Dere får en månedlig utbetaling fra oss som består av strømkostnader, nettleien og påslaget, fratrukket vårt administrasjonsgebyr.

Strømregning

Dere betaler strømregningen dere får fra strømselskapet. Dere står fritt til å velge strømleverandør og Laddel trenger ikke overta måler. 

Prismodell

Brukeren betaler kun for ladingen sin, det er ingen andre kostnader knyttet til løsningen. Avtalen har verken oppstartskostnader eller faste månedskostnader.

Det legges på 40 øre pr kWh på toppen av ladekostnaden. Hver måned får anleggseier en utbetaling fratrukket administrasjonsgebyret.

Kostnader for infrastrukturen kan om ønskelig raskt dekkes inn gjennom en litt høyere pris på ladingen. 

Ønsker du laddel hos dere?

Send oss en melding om dere ønsker å komme i gang med et nytt eller eksisterende ladeanlegg. Vi hjelper gjerne til! 

Ved å trykke «Send inn» aksepterer du at informasjonen blir lagret i henhold til vårt personvern.