elbillading

For borettslag, sameier og hytteområder

Ladepark

Vi anbefaler å sette opp en eller flere ladeparker i borettslag, sameier og hytteområder.

Sett opp ladepunkter på et felles parkeringsområde for å effektivisere bruken, her kan både beboere og gjester lade. Pris for lading er opp til dere.

Det er også mulig å sett opp ladepunkter på beboerens egen parkeringsplass. Laderen kjøpes av hver enkel eller av boet, og forbruket betales hver gang det lades. 

Med laddel får du

Spotpris

Du kan velge mellom spot- eller fastpris som ladepris. Ved spotpris følger ladeprisen NordPool og du kan sette et valgfritt påslag på toppen. Dette sørger for en rettferdig  pris for beboeren.

 

Betaling

Brukeren starter ladingen rett i appen. Når ladeøkten er fullført trekkes betalingen direkte fra bankkortet som er registrert i appen. Akkurat som på en offentlig lader som de er vand til. 

Frihet

Det er ingen binding når du velger Laddel som leverandør. Du har alltid muligheten til å bytte vekk om du ikke er tilfreds. Vi hjelper gjerne til i prosessen med å koble opp til en eventuelt ny leverandør. 

Prismodell

Brukeren betaler kun for ladingen sin, ingen ekstra kostnader for boet. Det blir kun trukket 12,5%  av omsetningen på laderne ved utbetalingen.

Kostnader for infrastrukturen kan raskt dekkes inn gjennom økte felleskostnader eller gjennom økt pris på ladingen.