Lading på hotell og destinasjoner

Elbilister ønsker alltid å lade der de kommer, altså mens de er på et hotell eller en destinasjon. Det blir mer og mer vanlig at kunden velger reisemål etter hvem som har elbillading. Sammen kan vi skape en god kundeopplevelse for dine gjester.

Hva får du om du velger Laddel?

Synnliggjøring

Vi gjør alt vi kan for at elbilister velger deg. Dette gjør vi gjennom å markedsføre din destinasjon, samtidig som vi legger ut dine ladere i våre og andre ladekart. Du kan også bruke dette i din egen markedsføring.

Ladeopplevelse

Ved å samarbeide med kundene våre skaper vi en løsning som dekker alle behov. Dette sikrer en optimal brukeropplevelse med Laddel. Systemet kan kobles kostnadsfritt opp mot nye og eksisterende ladere.

Betalingsløsning

Du setter selv ladeprisen. Denne kan til enhver tid enkelt endres. Uten ekstra arbeid har du nå en ny inntektskilde i din portefølje. De besøkende kan lade hos deg i steden for å måtte kjøre til en offentlig lader.

Automatisert system

Med vårt system vil gjestene automatisk betale for sin ladeøkt. Du kan velge mellom å ta fast- eller spotpris. Med spotpris følger ladeprisen strømprisen på Nord Pool. På toppen kan du sette et påslag. Dette sørger for at du alltid får dekket inn strømkostnadene når noen lader hos deg.

Drift og support

Etter vi har koblet opp dine laderne til Laddel tar vi over administreringen. Vi sørger for å daglig drift og overvåking av ladeanlegget. Nå kan du og dine ansatte bruke tiden på det dere er flinke til, nemlig å gjøre deres gjester fornøyde. Så gjør Laddel det vi er flinke på, nemlig ladeanlegg.

Se hele prosessen

Flere og flere destinasjoner ser det økende behovet for å tilby elbillading. Lindesnes Havhotell og Rosfjord Strandhotel tok dette på alvor og ønsket å tilby et så godt tjenestetilbud som overhode mulig til sine gjester og valgte derfor Laddel sin programvareladeløsning.
 
Gjestene kan enkelt lade elbilen sin mens de nyter oppholdet, uten å måtte bekymre seg for å finne en lader på veien hjem.
 
Se videoen for å være med på hele prosessen og hør hvordan Laddel sitt komplette betalingssystem håndterer variasjonene i strømprisene og hvor lettvint det er å starte en lading.

Ladingen

Dine gjester starter enkelt ladingen i appen!
Alle ladere er godt markert med instrukser så det er enkelt å forstå hvordan laderne fungerer. 

I appen kan gjestene se pris, adresse og om laderne er ledige eller opptatte.
Ved behov for ladehjelp kan dine gjester kontakte vår døgnåpne support. 

Slik bruker de Laddel: 

1. Først må de laste ned Laddel i App Store eller Google Play.
2. Første gang de åpner appen må de registrere ny bruker.
3. Når brukeren er registrert må det legges til en betalingskort.
4. Brukeren kan nå enkelt velge en lader på kartet og trykke start. 

Eller bruk Drop-in! Scan QR koden for å lade uten å måtte laste ned
app og lage bruker, enklere blir det ikke 
(kommer i løpet av høsten 2023)

 

Vi har allerede ladere

«Vi har allerede 9 stk. ladere på vårt hotell, men det er ingen betalingssystem på disse, kan vi ta i bruk Laddel?»

Yes, trykk på knappen for å komme i gang helt kostnadsfritt!

Les mer om lading på hoteller og destinasjoner

Marivold Camping

Campingplassen i Grimstad trengte en ladeoperatør som kunne følge spotprisen time for time. Valget falt da naturlig på Laddel.

Åros Feriesenter

4 Zaptec ladere er installert. Gjestene vil kunne lade batteriet på bilen, mens de lader sitt eget batteri på feriesenteret.

Brokke Alpinsenter

Laddel stiller med administrasjon, drift, support og betalingsløsning. Elbilisten starter ladingen sin enkelt rett i appen.

Ønsker dere Laddel-systemet hos dere?

Send oss en melding om dere ønsker å komme i gang med et nytt eller eksisterende ladeanlegg. Vi hjelper gjerne til! 

Ved å trykke «Send» aksepterer du at informasjonen blir lagret i henhold til vårt personvern.