Referanser

Et utvalg av våre flotte kunders ladeanlegg

Preikestolen

12 stk Zaptec Pro ladere er installert på Preikestolen sin nye parkering. Elbilisten kan nå komme tilbake til en fulladet bil. Ladingen startes enkelt fra appen eller med en Laddel ladebrikke. Brukeren blir belastet for sitt forbruk rett etter ladeøkten.

Austevoll Kommune

Vi drifter ladere på flere av Austevoll Kommune sine bygg og parkeringsplasser. Ladeprisen er dynamisk og følger strømprisen time for time. Både ansatte, gjester og besøkende kan lade på disse laderne.

Bystranda Terasse sameie

30 stk ladere drifts her av Laddel. Siden ladeprisen følger spotprisen så blir beboerne som lader om natten belønnet med en lavere ladepris. Styret er fornøyde med å ha satt alt av drift vekk til oss, slik at de ikke trenger å tenkte på dette.

Posten Norge

Laddel har inngått avtale med Posten Norge lokasjon. For posten er kundetilfredshet viktig, noe som passer godt med Laddel sin raske og effektive kundeservice.

Scandic Sørlandet

Destinasjonsladere på Scandic Sørlandet rett ovenfor Dyreparken. Betalingsløsning, support, drift og administrasjon - enklere blir det ikke.

Aqurama

For Aqurama var brukeropplevelsen viktig når valget falt på ladeløsning. Dette gjorde at valget naturlig falt på Laddel.

Rogaland brann og redning

Det er med glede vi kunngjør at Laddel-løsningen nå er tilgjengelig på Easee laderne ved alle de nye, moderne brannstasjonene til Rogaland brann og redning. Her kan ansatte og besøkende lade, samtidig som de kan lade yrkesbilene sine.

TrollAktiv

Zaptec Pro ladere med Laddel sitt helautomatiserte betalingssystem er nå på plass. Her kan både gjester og ansatte lade mens de nyter dager med ulike aktiviteter. Hver måned får TrollAktiv en utbetaling fra Laddel.

Glasshuset Sørlandsparken

Det var et ønske om å tilrettelegge for elbillading på næringsbygget for de ansatte og gjester - valget falt da på Laddel. Nå kan de ansatte lade, og byggeier får dekket strømkostnadene. 12 stk. Easee ladere er på plass.

Tufte Gård

Med 2 stk Zaptec Go ladere tilbyr de lading til alle sine besøkende. Som ladeoperatør falt valget naturligvis på Laddel. Ladeprisen følger spotpris + et påslag på toppen slik at ladeanlegget kan nedbetales.

Sarons Dal Arena

8 stk Zaptec Pro. Elbilisten lader med app eller ladebrikke til spotpris + et påslag satt av anleggseieren. Hver måned får eieren en utbetaling av oss. Vi har 24/7 kundesupport på norsk og engelsk hvis det trengs ladehjelp.

Brakanes Hotel

Laddel stiller med betalingsløsning til ladere i Hardanger. Gjestene starter ladingen sin enkelt i appen. 7 stk. Easee Charge ladere.

Marivold Camping

Den flotte campingplassen i Grimstad så det nødvendig å ha en ladeoperatør som kunne følge den eksakte spotprisen time for time. Derfor falt valget naturlig på Laddel.

Sandviken Camping

Laddel er på plass på Sandviken Camping! Med 24/7 kundesupport fra Laddel vil man alltid ha tilgang på lade-hjelp om det skulle bli nødvendig.

Lindesnes Havhotell

9 stk. Easee Charge ladere er på plass. Nå vil gjester kunne lade batteriet på bilen, mens de lader sitt eget batteri på hotellet. Ladeprisen følger spotprisen automatisk.

Strandhotellet Lyngdal

5 stk. ladere med betalingsløsning er på plass på det flotte Strandhotellet i Lyngdal. De ønsket noen som hadde en betalingsløsning og kunne ta hånd om driften av anlegget.

Langnes Camping

Campingplassen i Trøndelag er klare for å elektrifisere sine gjester. Laddel tar alt av administrasjon og drift. Langnes Camping har nå hatt løsningen helt siden 2022 og er svært fornøyde med valget.

Korsvikfjorden Borettslag

18 Zaptec ladere som følger spotprisen. Her lønner det seg å lade om natten når strømmen er billigst. Ingen behov for etterfakturering eller regneark, bruk heller tiden på litt mer trivlige ting.

Sameiet Gimleveien 50

Laddel tar hånd om hele pengeflyten i ladeanlegget. Både nye og eksisterende anlegg kan ta i bruk Laddel-systemet.

Hillestad Feriesenter

De har fått på plass 6 ladere, fordelt på ulike hytter. Gjestene er veldig fornøyde med nå kunne lade opp bilen mens de nyter det flotte feriesenteret.

Neset Camping

De har fått på plass 3 Easee Charge ladere. I tillegg er det hengt opp ekstra informasjonsskilt om hvordan brukeren skal lade, både på engelsk og tysk. Her er det godt tilrettelagt for alle som skal lade!

Kristiansand Teknologipark

Laddel-systemet er oppe å går i Kristiansand Teknologipark. Her kan ansatte, besøkende og gjester lade bilen sin.

Maritim Fjordhotel

Flott hotell i Farsund som nå også tilbyr lademuligheter til sine gjester. Ladeprisen følger spotprisen og er godt synlige i ladekartet vårt og andres.
Gjestene kommer stadig med tilbakemeldinger på at de gjerne kommer tilbake her.

Slettheiveien Borettslag

6 stk Zaptec Pro på borettslaget sin felles parkering. Ladeprisen er satt til å følge spotprisen, pluss å dekke inn nettleien. Det vil si at alle strømkostnader blir dekket inn gjennom Laddel-systemet. Beboerne har nå fått en enkel og pålitelig ladeløsning.