Referanser

Et utvalg av våre flotte kunders ladeanlegg

Brakanes Hotel

Laddel stiller med betalingsløsning til ladere i Hardanger. Gjestene starter ladingen sin enkelt i appen. 7 stk. Easee Charge ladere.

Glasshuset Sørlandsparken

Det var et ønske om å tilrettelegge for elbillading på næringsbygget for de ansatte og gjester - valget falt da på Laddel. Nå kan de ansatte lade, og byggeier får dekket strømkostnadene. 12 stk. Easee ladere er på plass.

Marivold Camping

Den flotte campingplassen i Grimstad så det nødvendig å ha en ladeoperatør som kunne følge den eksakte spotprisen time for time. Derfor falt valget naturlig på Laddel.

Sandviken Camping

Laddel er på plass på Sandviken Camping! Med 24/7 kundesupport fra Laddel vil man alltid ha tilgang på lade-hjelp om det skulle bli nødvendig.

Lindesnes Havhotell

9 stk. Easee Charge ladere er på plass. Nå vil gjester kunne lade batteriet på bilen, mens de lader sitt eget batteri på hotellet. Ladeprisen følger spotprisen automatisk.

Strandhotellet Lyngdal

5 stk. ladere med betalingsløsning er på plass på det flotte Strandhotellet i Lyngdal. De ønsket noen som hadde en betalingsløsning og kunne ta hånd om driften av anlegget.

Langnes Camping

Campingplassen i Trøndelag er klare for å elektrifisere sine gjester. Laddel tar alt av administrasjon og drift.

Sameiet Gimleveien 50

Beboerne kan nå lade elbilen sin til spotpris. Det vil si at de som lader om natten lader til en billigere pris.

Kristiansand Teknologipark

Laddel-systemet er oppe å går i Kristiansand Teknologipark. Her kan ansatte, besøkende og gjester lade bilen sin.