5 Grunner til å velge Laddel i ditt borettslag

Å tilby elbilladestasjoner i borettslag og sameier har blitt stadig viktigere ettersom flere og flere gjør overgangen til elektriske kjøretøy. Borettslag og sameier over hele landet vurderer ulike ladeløsninger, og her vil vi se nærmere på fem gode grunner til hvorfor Laddel bør være ditt førstevalg for elbilladning.

1. Norsk kvalitet og ekspertise

Laddel er et norsk selskap med dype røtter i elbillading og forvaltning av ladeløsninger i borettslag og sameier. Vi er også en del av Acron Group med over 30 års erfaring i elektromarkedet. Vår ekspertise og erfaring i bransjen gjør oss til en pålitelig partner. Vi forstår godt de spesifikke utfordringene og kravene som norske borettslag står overfor.

2. Skreddersydde ladeløsninger

Borettslag og sameier har forskjellige behov når det gjelder elbillading. Laddel tilbyr skreddersydde ladeløsninger som passer nøyaktig til deres behov og krav. Her er et par eksempler på hvordan vi kan imøtekomme akkurat deres behov:

  • ønsker dere å slippe å forholde der til app? Få en ladebrikke tilsendt, heng den på nøkkelknippet og start og stopp lading uten å åpne telefonen!
  • vil dere ha anlegget lukket for kun beboere? Ingen problem, vi fjerner dere fra kartet vårt!
  • har dere forhandlet frem en bra fast avtale på strømprisen som er bedre enn dagens spotpris? Dere kan når som helst forandre påslag eller avregningsmetode i dashbordet eller ved å gi oss en beskjed!
  • har dere et felles ladeanlegg og ønsker å tjene litt ekstra på gjester? Inviter beboerne til en gruppe med en egen pris, mens gjester lader med et påslag!

Dette er bare et par av mange eksempler på hvordan vi tilpasser oss etter deres behov.

3. Energirådgivning og miljøvennlige løsninger

Laddel tilbyr ikke bare elbilladestasjoner, men også energirådgivning for å optimalisere energiforbruket deres. Vi er opptatt av miljøvennlige alternativer og hjelper dere med løsninger for å effektivisere strømforbruket deres.

4. Enkel betaling og transparent prissetting

Laddel gjør det enkelt for beboere i borettslaget å betale for elbilladingen. Vi tilbyr en brukervennlig betalingsløsning som automatisk beregner strømkostnadene i ladeprisen, fratrukket strømstøtten. Beboerne blir belastet direkte etter endt ladeøkt, og vi bruker reell spotpris, time for time. Dette gjør det lønnsomt å lade om natten og gir full gjennomsiktighet i prissettingen. Vår løsning er enkel og rett frem, designet for brukervennlighet. Det er ingen faste gebyrer eller skjulte kostnader, verken for borettslaget eller beboerne.

5. Fokus på kundereisen og kvalitet

Laddel legger stor vekt på kundereisen og kvalitet. Vi er dedikert til å sikre at beboerne i borettslaget opplever en problemfri og tilfredsstillende ladeopplevelse. Vårt mål er å levere den høyeste kvaliteten i alle aspekter av våre tjenester, derfor har vi også 24/7 inhouse support på norsk og engelsk med svært kort responstid. Supporttjenesten har god teknisk kompetanse og kan løse utfordringene for kundene umiddelbart ved første kontakt. Vi erfarer også at vårt personell med sin ekspertise på tekniske forhold også hjelper kunder med utfordringer som gjelder selve ladeinfrastrukturen, og ikke bare Laddel sine systemer.

Oppsummering

Samlet sett passer Laddel perfekt for ditt borettslag eller sameie. Vårt fokus på norsk kvalitet, skreddersydde løsninger, energirådgivning, enkel betaling, avansert dashboard, landsdekkende installasjonspartnere, kundereisen og kvalitet gjør oss til den ideelle partneren for elbillading.

Kontakt oss gjerne i dag for å diskutere hvordan vi kan hjelpe ditt borettslag med elbillading.