Nyhet: Apple Pay & Google Pay

Laddel forbedrer ladeopplevelsen ytterlige med introduksjonen av Google- og Apple Pay! Nå kan du enkelt betale for ladingen din ved å bruke de populære betalingsplattformene fra Google og Apple. Dette er en spennende utvikling som gjør lading enda mer praktisk og sømløs for alle brukere.

For å dra nytte av denne nye betalingsmetoden, trenger du bare å gjøre følgende: Når du skal legge til en betalingsmåte velger du «Apple- eller Google Pay» i appen, du vil da automatisk registrere betalingskortet du har aktivt i Apple- eller Google Pay.

Denne nye betalingsfunksjonen er et resultat av Laddels engasjement for å forbedre brukeropplevelsen og gjøre ladingen så enkel og tilgjengelig som mulig. Ved å ta i bruk de mest populære betalingsplattformene, kan Laddel nå imøtekomme behovene til et bredt spekter av brukere.

Enten du er på farten og trenger rask lading eller ønsker å bidra til en mer bærekraftig fremtid ved å bruke elektriske kjøretøy, er Laddel nå det ideelle valget. Med tilgang til Google og Apple Pay kan du raskt og trygt betale for ladingen din, og være en del av den stadig voksende elektriske revolusjonen.

Gå ikke glipp av denne spennende nyheten! Besøk et av Laddels ladepunkter i dag og opplev den enkle og praktiske ladeopplevelsen med Google- og Apple Pay. Bli med på fremtidens ladeinfrastruktur med Laddel, der teknologi og brukervennlighet går hånd i hånd for å gjøre lading enklere enn noensinne.