Problemer med lading i næringslivet (og hvorfor LADDEL er løsningen)

Stadig flere husverter og arbeidsgivere ønsker å tilrettelegge for elbillading på eiendommer og arbeidsplasser. Det er en naturlig retning å gå i, ettersom mengden elbiler har hatt en eksplosiv økning siden deres inntreden. 

Det finnes flere grunner til at det ikke er lagt opp til elbillading hos arbeidsgivere, husverter og andre næringsdrivende. Den enkleste forklaringen er at man har blitt tatt litt på sengen av den raske veksten i antall elbiler, slik at man ikke har rukket å tilrettelegge for det. Det er også mange som sikkert ikke har behov for det i dette øyeblikk, noe som vil forandre seg fort. Videre er det assosiert store kostnader med ladeinfrastruktur og strømmen som brukes.

Men hvorfor ikke handle proaktivt, slik at du blir en mer attraktiv utleier, eller at dine eksisterende leietakere blir mer fornøyd? Det vil også være et godt tilbud for kunder eller klienter som kommer for møter, og er der i lengre perioder. Vi ser på det som en ressurs å tilrettelegge for fremtiden.

Gjennom våre undersøkelser, ser vi at det finnes ytterligere en sentral grunn til for at ladetilbud ikke er opprettet enda. Mange ønsker nemlig ikke å binde seg opp mot de store ladeselskapene, fordi friheten med å ha egen ladeløsning er bedre. I tillegg ønsker mange å eie sine egne ladere. Igjen dukker det opp en ny problemstilling – hvordan skal man spore hvem som bruker strøm?

Der har vi løsningen. Ved å bruke LADDEL vil alle som bruker laderene dine ha en egen bruker. ved hjelp av vår teknologi vil vi kunne måle nøyaktig hvor mye strøm som er brukt, og hvem som har brukt den. Det vil selvsagt ikke bli noe ekstra arbeid for eieren av laderen, ettersom hele prosessen er automatisert. Dette gjør det slik at man kan tilrettelegge lading for sine leietakere i arbeidstiden, og åpne opp for resten av LADDELs brukere etter endt arbeidsdag. Det gir en muligheten til å tjene ytterligere penger på sin lader mens elbileiere får enda flere lademuligheter. Vinn, vinn.

Ta gjerne kontakt med oss, så kan vi finne ut hvilken ladeløsning som er riktig for deg.